Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Bedrijfstraining boksen Amsterdam-Zuid

Bedrijfstraining in boksen in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Ben je op zoek naar bedrijfstraining in boksen die verder gaat dan alleen een fysieke uitdaging? Bij Group Training bieden we jou en je team een unieke kans om samen te groeien, zowel fysiek als mentaal. Amsterdam-Zuid is de plek waar we deze authentieke en innovatieve trainingservaring tot leven brengen. Voel de adrenaline, de energie en zie hoe samen boksen een nieuwe dimensie toevoegt aan je teamdynamiek.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

De vele voordelen van een bedrijfstraining in boksen

Wat maakt bedrijfstraining in boksen zo speciaal? Het is meer dan alleen een nieuwe manier om in vorm te komen. Onze bokslessen zijn zo ontworpen dat ze de teamgeest versterken. Je leert niet alleen de juiste technieken en strategieën, maar ook hoe je je mentale weerbaarheid kunt vergroten. Het is een perfecte combinatie van fysieke intensiteit en mentale focus. Ervaar hoe je samen met je team lessen volgt die je niet alleen als individu sterker maken, maar ook als groep. Naast boksen voor bedrijven, bieden wij ook de volgende lessen in boksen aan:

Zo wordt boksen een sport die toegankelijk is voor iedereen.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSBOOTCAMP

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Zet de eerste stap en meld je aan voor een proefles

Zie je jezelf al in de ring staan, handschoenen aan, klaar om samen met je collega’s te kickboksen in Amsterdam? Het enige wat je hoeft te doen is die eerste stap zetten. Meld je aan voor een gratis proefles in onze sportschool en ervaar zelf de kracht van een bedrijfstraining in boksen. Laat deze kans niet liggen en maak van je team een onverslaanbare eenheid!

Training Zuid