Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Bedrijfsbootcamp Amsterdam-Zuid

Bedrijfsbootcamp in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Als je het hebt over een bedrijfsbootcamp dat zowel effectief als verfrissend is, dan heb je het over de dynamische workouts die wij in Amsterdam-Zuid aanbieden. Bij Group Training combineren we het beste van twee werelden: de teambuilding van je bedrijf en de intensiteit van een volwaardige bootcamp. Dit is geen standaard ‘uitje met het kantoor’. Dit is je team naar een hoger niveau tillen, fysiek én mentaal.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

De onovertroffen voordelen van een bedrijfsbootcamp

Stel je eens voor: je hebt net een stressvolle week achter de rug en dan is het tijd voor iets nieuws, iets dat je uit je comfortzone haalt. Een bedrijfsbootcamp is precies wat je nodig hebt. Kies voor een indoor bootcamp om te ontsnappen aan het grillige Nederlandse weer. Of ga voor een outdoor bootcamp om van de frisse lucht te genieten. Als jullie bedrijf bij een bootcamp denkt dat het allemaal een beetje te intens wordt, maak jullie dan geen zorgen. We bieden ook small group training aan, zodat ieder op hun eigen niveau meedoet, terwijl je toch de voordelen van een gezamenlijke workout ervaart.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Neem nu de sprong en meld je aan

Klinkt dit alles als de perfecte manier om een boost te geven aan je werkplek? Meld je team nu aan voor een gratis proefles in onze sportschool en ervaar zelf de impact van een bedrijfsbootcamp. Dit is je kans om je collega’s op een nieuwe, verfrissende manier te leren kennen, terwijl je ook nog eens werkt aan je eigen gezondheid. Grijp deze kans voor een group training en til je team naar het volgende niveau!

Training Zuid