Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Sportschool Amsterdam
  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Sportschool in Amsterdam

Welkom in onze sportschool te Amsterdam, waar je jouw levensstijl naar een hoger niveau tilt. Wij zijn niet zomaar een gym, maar een nette sportschool waar je ontdekt hoe fit worden een luxueuze ervaring kan zijn. Bij Group Training in Amsterdam-Zuid bieden we je meer dan een ruimte vol halters en loopbanden; we bieden een nette sportschool waar kwaliteit en klasse samenkomen.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

Variatie in onze sportschool houdt je motivatie hoog

Misschien ben je op zoek naar de adrenalinekick van kickboksen of heb je juist behoefte aan een één-op-één sessie met een personal trainer. Maak je geen zorgen, wij hebben het allemaal. Onze kickbokslessen zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden en laten je de basistechnieken leren terwijl je calorieën verbrandt als nooit tevoren. Personal training biedt een gepersonaliseerd programma dat naadloos aansluit op jouw fitnessdoelen. En laten we group training niet vergeten, waar je de energie van een groep gebruikt om jezelf tot het uiterste te pushen. In onze nette sportschool zorgt de ambiance ervoor dat je je op je gemak voelt, wat je niveau of doel ook is.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Zet vandaag nog de eerste stap en meld je aan

Meld je nu aan voor een gratis proefles in onze nette sportschool en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je leven te transformeren. Dit is jouw kans om je volgende hoofdstuk in gezondheid en welzijn te beginnen. Een fitter, sterker en gezonder leven wacht op je en het begint allemaal met die ene, moedige stap: de stap naar binnen in onze nette sportschool. Meld je vandaag nog aan bij onze boutique gym en wordt de beste versie van jezelf.

Training Zuid