PERSOONLIJKE BEGELEIDING TIJDENS TRAINEN
BIJ GROUP TRAINING ZUID

Home | Lesaanbod
  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles
Bij Group Training Zuid wordt er getraind in kleine groepjes, zodat de trainer tijdens de training veel persoonlijke instructies kan geven . En zo wordt het rendement uit een training hoger. De ene sporter heeft baat bij meer ondersteuning in techniek en de ander moet meer gemotiveerd worden.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

KIDS KICKBOKSEN

Super Heroes 5-7 jaar
Kids 8-12 jaar
Kids 12-17 jaar

Wij bieden kickbokslessen aan voor de jeugd vanaf 5 jaar. Om pedagogisch verantwoord les te kunnen geven, hebben wij de jeugd opgedeeld in drie groepen: 5-7 jaar, 8-12 jaar en 12-17 jaar. De leeftijd is een richtlijn.

Bij Super Hero Kids Kickboxing wordt er op spelende wijs kennis gemaakt met de vechtsport en de daarbij behorende groet, respect en discipline. Met de super heroes worden daarnaast ook balans, concentratie en samenwerkingsspelletjes gedaan.

Bij Kids Kickboksen wordt een traditionele kickbokstraining gegeven waarbij respect, discipline, techniek en conditie vooral aan bod komt.

Er wordt getraind in sportkleding en op blote voeten. De kinderen trainen met bokshandschoenen S-M-L of 8oz-10oz en scheenbeschermers. Afhankelijk lengte en gewicht. In verband met hygiëne vragen wij de benodigdheden na de proefles zelf aan te schaffen.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Wil je meer informatie over onze lessen?

KICKBOKSEN 18+

Group Training Zuid biedt verschillende kickboks trainingen aan voor volwassenen:

– Techniek training

– Bokszak training

– Ladies Only

De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Voor elke niveau geschikt. De trainers maken de trainingen leuk en houden de oefeningen gevarieerd. Er wordt gebruik gemaakt van trapkussens, de bokszak en er wordt getraind met elkaar om de verschillende (overname)technieken te leren.

Er wordt getraind in sportkleding en op blote voeten en met bokshandschoenen en scheenbeschermers. Voor dames is de richtlijn bokshandschoenen van 12oz en voor heren 14-16oz. Afhankelijk lengte en gewicht. Voor dames en heren is gebitsbescherming en toque niet verplicht, maar wel geadviseerd bij techniek en spar trainingen. 
In verband met hygiëne vragen wij de benodigde sportmaterialen na de proefles zelf aan te schaffen.

Bij GTZ wordt recreatief getraind, dus nooit stoten of trappen naar het hoofd.

Training Zuid