Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Sportworkshop Amsterdam-Zuid

Sportworkshop in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Zoek je een unieke sportworkshop in Amsterdam-Zuid die je uit je comfortzone haalt? Bij Group Training begrijpen we dat elke sportieve droom uniek is. Daarom bieden we een reeks aan gespecialiseerde sportworkshops die niet alleen je lichaam maar ook je geest trainen. Laat de routine achter je en duik in een workshop die je leven verandert!

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

Bij bieden meer dan alleen sportworkshops

Bij ons gaat een sportworkshop veel verder dan een paar uur zweten in de gym. We bieden een breed scala aan disciplines om aan jouw behoeften te voldoen. Ben je gefascineerd door kickboksen? Wij hebben specifieke workshops die zich richten op de techniek en strategie achter de sport. Interesse in bedrijfstraining in boksen? Onze workshops kunnen worden aangepast voor teambuilding en zelfontplooiing. Daarnaast bieden we ook:

Onze workshops zijn ontworpen om je een holistische benadering van sport te bieden, ongeacht je niveau of doelstellingen. Zo kan iedereen bij ons een boksles volgen.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Schrijf je nu in en verander je leven

Ervaar zelf waarom onze sportworkshops zo’n rage zijn. We bieden zelfs een gratis proefles in onze sportschool aan, zodat je met eigen ogen kunt zien wat de magie is achter onze aanpak. Aarzel niet en neem de eerste stap naar een betere, gezondere en sterkere versie van jezelf. Meld je vandaag nog aan en ontdek een wereld van sport in een workshop.

Training Zuid