Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Small group training Amsterdam-Zuid

Small group training in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Op zoek naar de ultieme small group training in het hart van Amsterdam-Zuid? Dan ben je bij Group Training aan het juiste adres. Bij ons krijg je meer dan een standaard fitnessroutine. Dankzij small group training in het Vondelpark geniet je van het beste van twee werelden: persoonlijke aandacht én de energie van een groep. Werk aan je conditie, kracht en flexibiliteit terwijl je samen met anderen een unieke fitnessreis maakt.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

Wat zijn de voordelen van small group training?

Waarom zou je kiezen voor small group coaching in het Vondelpark? In de eerste plaats combineert het groepsles in fitness met intensievere, persoonlijke begeleiding. Dit maakt het een ideale manier om jouw vitaliteitstraining naar een hoger niveau te tillen. Small group coaching in het Vondelpark richt zich niet alleen op je fysieke gesteldheid, maar ook op weerbaarheidstraining. Met small group coaching leer je om zowel fysiek als mentaal sterk te staan. Wat small group training in het Vondelpark zo uniek maakt, is de inspirerende omgeving. Trainen in de frisse buitenlucht, omgeven door natuur, voegt een extra dimensie toe aan je group training.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Neem de sprong en meld je aan!

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles om zelf small group coaching in het Vondelpark te ervaren. Onder de vakkundige begeleiding van de professionele trainers uit onze sportschool zul je ervaren wat het is om te sporten op een niveau dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Pak deze kans en zet vandaag nog de stap naar een fittere, sterkere en vitalere versie van jezelf.

Training Zuid