Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Outdoor bootcamp Amsterdam-Zuid

Outdoor bootcamp in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Welkom bij de outdoor bootcamp van Group Training in Amsterdam-Zuid. Stel je voor: de zon schijnt op je gezicht, de frisse lucht vult je longen en je bent omgeven door gelijkgestemde fitnessfanaten. We hebben het hier niet over zomaar een workout; dit is een fitnesservaring in de pure natuur, die je zowel lichamelijk als mentaal uitdaagt.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

De onderdelen van een outdoor bootcamp

Een outdoor bootcamp biedt veel meer dan je misschien denkt. Naast de elementaire workoutonderdelen bevat het ook group training-sessies om die community-geest op te bouwen. Zoek je een gezondheidsboost voor je hele team? Onze bedrijfsbootcamp is een ideale optie voor bedrijven die hun medewerkers een frisse dosis teamspirit en welzijn willen bieden. En als het Nederlandse weer eens niet meezit, kun je altijd overschakelen naar onze indoor bootcamp, waar de intensiteit net zo hoog is.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Dit is jouw moment: schrijf je nu in voor een gratis proefles

Wacht niet langer en meld je nu aan voor een gratis proefles outdoor bootcamp bij onze sportschool. Ontdek zelf de kracht van trainen in de buitenlucht, ontmoet je nieuwe fitnessfamilie in de small group training en voel je elke dag sterker worden. Dit is jouw kans om te ervaren hoe bevrijdend en effectief een outdoor bootcamp kan zijn.

Training Zuid