Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Kickboksen voor vrouwen Amsterdam-Zuid

Kickboksen voor vrouwen in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Kickboksen voor vrouwen is de ultieme workout voor dames die hun kracht willen ontdekken en ontwikkelen. In Amsterdam-Zuid vind je de perfecte plek om deze dynamische sport te beoefenen. Group Training biedt een empowering omgeving waar je op een veilige en verantwoorde manier aan je conditie werkt en tegelijkertijd zelfvertrouwen opbouwt.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

Voel je krachtig en fit met kickboksen voor vrouwen

Bij kickboksen voor vrouwen draait het niet alleen om het fysieke aspect. Natuurlijk zul je werken aan je stoten, trappen en techniek, maar onze lessen zijn veel meer dan dat. We richten ons ook op het mentale component, met bijzondere aandacht voor mindfulness en zelfbewustzijn. Elke les is een mix van cardio, krachttraining en technische oefeningen, allemaal speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van vrouwen. Naast deze manier van kickboksen, bieden wij ook de volgende trainingen aan:

Zo maken wij deze mooie sport toegankelijk voor iedereen.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Meld je aan en ervaar het zelf

Ervaar zelf de kracht en het zelfvertrouwen dat kickboksen voor vrouwen je kan bieden en meld je aan voor een gratis proefles in onze sportschool. Je hoeft geen ervaring te hebben en het maakt niet uit wat je fitnessniveau is. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden op deze bijzondere reis naar een fitter, sterker en zelfverzekerder jij. Neem die stap nu en ontdek wat kickboksen voor vrouwen voor jou kan betekenen!

Training Zuid