Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Kickboksen voor kinderen in Amsterdam-Zuid

Kickboksen voor kinderen in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Als je op zoek bent naar kickboksen voor kinderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Group Training in Amsterdam-Zuid bieden we een uniek programma dat verder gaat dan alleen maar trappen en stoten. Hier gaat het om het opbouwen van zelfvertrouwen, discipline en natuurlijk plezier!

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

Kickboksen voor kinderen is meer dan alleen vechten

Kickboksen voor kinderen is niet zomaar een uurtje in de ring. We focussen op een holistische aanpak, waarbij we kinderen spelenderwijs de grondbeginselen van de sport leren. Onze lessen bestaan uit een mix van techniektraining, coördinatieoefeningen en het aanleren van zelfdiscipline. Je kind leert hoe je een correcte jab of uppercut uitvoert, maar krijgt ook belangrijke levenslessen mee. Naast dat kinderen bij ons kunnen kickboksen, bieden wij ook de volgende kickbokslessen aan:

Zo wordt deze sport toegankelijk voor iedereen.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Dit is jouw kans, geef je op voor een gratis proefles

Laat je kind kennismaken met de wereld van deze sport en meld je nu aan voor een gratis proefles in onze sportschool. Dit is de perfecte kans om te zien hoe we te werk gaan en om te ervaren hoe deze vorm van sport kan bijdragen aan de fysieke en mentale ontwikkeling van je kind. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom kickboksen voor kinderen de ideale activiteit is voor jonge, energieke zielen.

Training Zuid