Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Kickboksen Amsterdam

Kickboksen in Amsterdam

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Kickboksen is meer dan een sport; het is een levenswijze, een passie en jouw ticket naar ongekende lichamelijke en mentale kracht. Welkom in de boeiende wereld van Group Training, de plek waar kickboksen niet alleen een workout is maar een vorm van kunst. Gelegen in het bruisende hart van Amsterdam, bieden wij jou de kans om je volledig onder te dompelen in de opwindende wereld van kickboksen.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

De veelzijdigheid van kickboksen in onze gym

Bij ons is kickboksen veel meer dan alleen voor de doorgewinterde atleet. Zo hebben we specifieke kickbokslessen als bedrijfstraining, waardoor je collega’s hechter worden terwijl ze calorie├źn verbranden. Maar dat is niet alles. Onze kickboksles voor kinderen is ontworpen om jonge lichamen en geesten te versterken en zelfdiscipline bij te brengen. En dames, we zijn je niet vergeten. Onze kickboksles voor vrouwen focust op empowerment, zelfverdediging en lichaamsbewustzijn. Wil je deze sport proberen zonder meteen een commitment aan te gaan? Onze kickbokslessen als workshop zijn de perfecte introductie tot deze veelzijdige sport.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Durf de eerste stap te zetten en meld je aan

Het is tijd om het gesprek van het denken naar het doen te verschuiven. Meld je nu aan voor een gratis proefles in onze sportschool en laat je lichamelijke en mentale horizon verbreden. Maak die ene keuze die je hele leven kan veranderen. Voel de adrenaline, de zweetdruppels, de onvergelijkbare voldoening van een voltooide kickbokssessie. Naast kickboksen is het bij ons ook mogelijk om een reguliere boksles te volgen. Meld je aan en profiteer bij ons van vele voordelen, zoals personal training.

Training Zuid