Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Indoor bootcamp Amsterdam-Zuid

Indoor bootcamp in Amsterdam-Zuid

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Indoor bootcamp is wellicht iets voor jou als fitness je iets te gewoontjes klinkt. Bij Group Training in Amsterdam-Zuid transformeren we de traditionele sportschoolervaring tot een dynamische en uitdagende indoor bootcamp. Stel je voor: hoge energie, full-body workouts en dat allemaal binnen de vier muren van onze geavanceerde faciliteit. Regen of zonneschijn, hier kun je altijd terecht.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

De onderdelen van een indoor bootcamp

Nu vraag je je misschien af, wat maakt een indoor bootcamp zo speciaal? Ten eerste is er de groepsdynamiek van group training, waarbij iedereen elkaar naar een hoger niveau tilt. Daarnaast bieden we ook bedrijfsbootcamp aan, perfect als jij en je collega’s een gezondere en meer verbonden werkplek willen creĆ«ren. Verlang je toch naar de frisse lucht? Dan is onze outdoor bootcamp een fantastische manier om de energie van bootcamp in de vrije natuur te ervaren.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Zet de stap en meld je aan voor een gratis proefles

Neem de controle over je fitnessreis en meld je aan voor een gratis proefles indoor bootcamp in onze sportschool. Ontdek de intensiteit, de camaraderie en de pure vreugde van een workout die echt werkt. Naast een standaard bootcamp, bieden wij ook een small group training aan. Ga de uitdaging aan en volg de workout waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Training Zuid