Group Training Zuid is een kleinschalige en gezellige trainingsstudio met een gevarieerd aanbod. We verzorgen lessen uiteenlopend van kickboksen tot barre en van indoor bootcamp tot Pink Boxing. Voor kinderen van 5 t/m 17 jaar bestaan de trainingen voornamelijk uit kickbokslessen. Voor de volwassene is het aanbod wat uitgebreider. Oftewel altijd een geschikte work-out!  Zo kun je de ene workout de spieren strekken tijdens een elegante workout aan de barre en tijdens een andere workout losgaan op een bokszak. Uniek zijn de indoor bootcamp trainingen, zo kun je ook bij echt Hollands weer alsnog een fijne workout hebben.

 

Bij Group Training Zuid wordt er getraind in small groups. Er trainen daarom nooit meer dan 12 mensen in een groep, zodat de trainer tijdens de leermomenten meer persoonlijke instructie kan geven . En zo wordt het rendement uit een training hoger. De ene sporter heeft baat bij meer ondersteuning in techniek en de ander moet meer gemotiveerd worden.

 

Tijdens de lessen zijn er geen andere trainingen in de gym. Je kunt na de training in de kleedkamer rustig douchen of even bijkomen aan de bar .

Al "onze trainers" hebben ruime (wedstrijd) ervaring in de sport waarin ze lesgeven. 

ADRES

Cornelis Krusemanstraat 7

1075 NB Amsterdam

letsgo@trainingzuid.nl

+31 655855860 (Rob)

+31 652322471 (Mariela)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Onze locatie

© Group Training Zuid proudly created with Wix.com