Train like a warrior & feel
strong like a champion!

Home | Boksles volgen Amsterdam

Boksles volgen in Amsterdam

  • Trainen met persoonlijke aandacht
  • Indoor en Outdoor bootcamps
  • Gratis proefles

Droom je van boksles volgen in het kloppende hart van Amsterdam? Zoek niet verder! Bij Group Training krijg je de kans om je te bekwamen in deze nobele sport. Het is meer dan alleen een fysieke workout; het is een holistische training voor lichaam en geest. Boksles volgen bij ons betekent een duik in de unieke mix van snelheid, kracht en strategie om je leven voorgoed te transformeren.

SCHRIJF JE IN

Wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Laat excuses je niet tegenhouden. Meld je nu aan en wordt de beste versie van jezelf.

Wat ga je doen wanneer je een boksles bij ons komt volgen?

Je vraagt je wellicht af, wat houdt bokstraining eigenlijk in? Wij hebben het antwoord. Naast traditioneel boksen hebben we ook kickboksen, waarbij zowel handen als voeten aan bod komen. Dit voegt een extra dimensie toe aan je training. Daarnaast bieden we bedrijfstraining in boksen aan, een perfecte manier om teamgeest en samenwerking binnen jouw organisatie te stimuleren. Ook de volgende soorten bokstraining zijn de volgen in onze gym:

Onze bokstrainingen zijn ontworpen om je zowel fysiek als mentaal naar een hoger niveau te tillen.

BEKIJK HIER ONZE ANDERE TRAININGEN

BEDRIJFSTRAINING

PERSONAL TRAINING

CLOSED GROUP TRAINING

Benieuwd naar onze lessen?

Zet de eerste stap en meld je aan voor een proefles

Meld je aan voor een gratis proefles in onze sportschool en ervaar de impact van een professionele bokstraining. Ontdek wat het betekent om je grenzen te verleggen, je zelfvertrouwen een boost te geven en een betere versie van jezelf te worden. Boksles volgen in Amsterdam is de eerste stap naar een leven vol energie, veerkracht en daadkracht.

Training Zuid